AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini aramak bulamamak

Kahve falında birini aramak bulamamak

Kahve falında birini aramak bulamamak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, başarıya ulaşacağına, onlardan fayda göreceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini aramak bulamamak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak düze çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aradığı evi bulamamak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında birşey aramak bulamamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aramak bulamamak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir