AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, malının artacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında birkaç kişi görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek çevresinin genişleyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak zor ve kötü günlerin geleceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birkaç kişiyi öldürmek şan şöhret, itibar kazanacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir