AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, de zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birkaç kişi görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Kahve falında birkaç kişiyi bıçaklamak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birkaç kişiyi öldürmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birkaç kişiyle evlenmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç kişiyle tartışmak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç kişi öldürmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir