AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç yılan görmek

Kahve falında birkaç yılan görmek

Kahve falında birkaç yılan görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Kahve falında birkaç yılan gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ticaretinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birkaç yılan görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına delalettir.

Kahve falında birkaç kişinin öldüğünü görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birkaç kişiyi dövmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç adam öldürmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birkaç kişiyi öldürmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir