AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede yatan birini görmek

Kahve falında hastanede yatan birini görmek

Kahve falında hastanede yatan birini görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, planlarının işe yarayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede yatan birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine inanılır.

Kahve falında birinin hastanede yattığını görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hastanede yattığını görmek gözünün yaşını sileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işaret eder.

Kahve falında hastane yattığını görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına inanılır.

Kahve falında birinin hastaneye yattığını görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında hastanede yattığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir