AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt katta oturmak

Kahve falında alt katta oturmak

Kahve falında alt katta oturmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, daha rahat para kazanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, daima zinde ve genç kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt katta oturmak gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Kahve falında alt katta oturmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında en üst katta oturmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek katta oturmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında üçüncü katta oturmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bodrum katta oturmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst katta oturmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Kahve falında alt kata inmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Kahve falında üst kattan alt kata taşınmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir