Kahve falında üçüncü katta oturmak

Kahve falında üçüncü katta oturmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, dertlerin günden güne artacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Kahve falında üçüncü katta oturmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüksek katta oturmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst katta oturmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında üçüncü katta oturmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında en üst katta oturmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında alt katta oturmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bodrum katta oturmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki katlı ev yaptırmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatı kat görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir