AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Kahve falında biriyle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söylememeli veya yapmamalısınız.

Kahve falında uçurumdan suya düşmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sağlığının geri geleceğine yorulur.

Kahve falında araba uçurumdan düşmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli uçurumdan düşmek arkadaştan görülecek faydaya, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek üzere olmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla uçurumdan düşmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin uçurumdan düşmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir