AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek malvarlığının artacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, stres içinde günler geçireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, galibiyetlerinin artacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve ölmemek gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumda düşmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından düşmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan arabayla düşmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında traktörle uçurumdan düşmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir uçurumdan düşmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşmek zor ve stresli günler geçireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir