AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında biriyle tartıştığını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Kahve falında kardeşiyle tartıştığını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba tartışması görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında iki kişiyi tartışırken görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız tartışması yapmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, malında azalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tartışma yapmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla tartıştığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir