AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla tartıştığını görmek

Kahve falında bir kadınla tartıştığını görmek

Kahve falında bir kadınla tartıştığını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla tartıştığını gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında bir kadınla tartıştığını görmek amaçlardan sapmaya, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında iki kişinin tartıştığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tartışan birilerini görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, zorlukların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla tartıştığını görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir akrabayla tartıştığını görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir