AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, işlerinin ağırlaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarınla tartıştığını görmek gereken sabrı göstereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek sırtının yere gelmeyeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla tartıştığını görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında kavga tartışma görmek çok kolay bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tartışarak ağlamak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla tartıştığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, adımlarını daha sağlam atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir