AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sıkıca sarılmak

Kahve falında birine sıkıca sarılmak

Kahve falında birine sıkıca sarılmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, her istediğini elde edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında biriyle sıkı sıkı sarılmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında birine sıkı sarılmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine sıkı sıkı sarılmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet eder.

Kahve falında çok sıkı sarılmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında birine sıkıca sarılmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa sıkıca sarılmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sıkıca sarılmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir