AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle konuşmamak

Kahve falında biriyle konuşmamak

Kahve falında biriyle konuşmamak zor durumların el birliği ile aşılacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek işlerin yoluna sokulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan fare görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla konuştuğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında konuşan yarasa görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir