AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kola görmek

Kahve falında kol kola görmek

Kahve falında kol kola görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol kola gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kola yürümek kısmetinin hep açık olacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle kol kola girmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir