AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kahve içmek

Kahve falında biriyle kahve içmek

Kahve falında biriyle kahve içmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine inanılır.

Kahve falında biriyle kahve içmek gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Kahve falında şekerli kahve içmek büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla kahve içmek manevi mutluluğu tadacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle kahve içmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çok kahve içmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla kahve içmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında menengiç kahvesi içmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir