AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve pişirmek ve içmek

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, verimliliğinin de artacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, akıllı adımlar atacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kahve pişirip içmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine kahve pişirmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ocakta kahve pişirmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sütlü kahve pişirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve pişirmek ve taşırmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine kahve pişirmek yeni bir hayat kurulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğe kahve pişirmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ortalığın karışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir