AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla kahve içmek

Kahve falında başbakanla kahve içmek

Kahve falında başbakanla kahve içmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, güzel günler için yaşayacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla kahve içmek gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında başbakanla kahve içmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakana kahve vermek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve pişirmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zor günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında başbakana kahve ikram etmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla çay içmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla rakı içmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Kahve falında orta şekerli kahve içmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir