Kahve falında arkadaşla kahve içmek

Kahve falında arkadaşla kahve içmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, zarar edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla kahve içmek gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Kahve falında arkadaşla kahve içmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çay ve kahve içmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü kahve içmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında çok kahve içmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden kahve içmek canının kıymetini bileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında çok güzel bir kahve içmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türk kahvesi içmek sevinçli haberler alınacağına, imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında menengiç kahvesi içmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir