AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Kahve falında ünlü biriyle kahve içmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çok kahve içmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi içmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kahve yapıp içmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında çay kahve içmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında kahve yapmak ve içmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kahve pişirip içmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir