AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dişin olmadığını görmek

Kahve falında bir dişin olmadığını görmek

Kahve falında bir dişin olmadığını görmek kafasının rahatlayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir dişin olmadığını gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Kahve falında alt dişinin olmadığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki dişinin olmadığını görmek yeni malların alınacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında ön dişin olmadığını görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dişinin olmadığını görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dişinin olmadığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi olmadığını görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir dişinin olmadığını görmek kinin ve nefretin son bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dişinin olmadığını görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir