AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dişi çekmek

Kahve falında alt dişi çekmek

Kahve falında alt dişi çekmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında alt dişi çekmek gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Kahve falında alt dişi çekmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek dargınların ve kırgınların barışacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt dişini çekmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sallanan dişi çekmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dişi çekmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir