AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dalga geçmek

Kahve falında biriyle dalga geçmek

Kahve falında biriyle dalga geçmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle dalga geçmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalga geçmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dalga geçmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında deniz dalgasının içinden geçmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle dalga geçmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek dalga geçmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgayla boğuşmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalarla yüzmek malının da hiç olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir