AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle dalga geçmek

Kahve falında birisiyle dalga geçmek

Kahve falında birisiyle dalga geçmek kendisine şifa olacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle dalga geçmek gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Kahve falında deniz dalgasının içinden geçmek hayata küseceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalga geçmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle dalga geçmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülmek dalga geçmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birisiyle dalga geçmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, zor durumların biteceğine delalet eder.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalarla yüzmek keyfe kavuşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgadan kaçmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir