AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla dalga geçmek

Kahve falında şeytanla dalga geçmek

Kahve falında şeytanla dalga geçmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek gördüyseniz:

  • Göze çarpan veya önemli bir konu sizin lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek çok güzel günler görüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle dalga geçmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının içinden geçmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dalga geçmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülmek dalga geçmek ağır günler geçireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle dalga geçmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak büyük problemler yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir