AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişi çektirmek

Kahve falında üst dişi çektirmek

Kahve falında üst dişi çektirmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, yaşama hevesinden olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında üst dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında üst dişi çektirmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında üst diş çektirmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek başarı için fırsatların artacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişin koptuğunu görmek aksiliklerin yaşanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında üst azı dişinin çıktığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir