AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı kaptan yemek yemek

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek çirkin sözler işitileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynı kaptan su içmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır kaptan yemek yemek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kaptan görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kaptan su içmek malının üstüne mal ekleyeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında gemi kaptanı görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında bir kaptan su içmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaptan olmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir