AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Kahve falında biriyle aynı tabaktan yemek yemek karlı işler yapacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yediğini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında aynı kaptan yemek yemek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynı sofrada yemek yemek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Kahve falında aynı masada yemek yemek maddi olanakların kötüleşeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir