AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Kahve falında ayakkabı değiştirdiğini görmek aile hayatının bozulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı değiştirmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, razı geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ev değiştirmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında değişen yüz görmek önemli kişi haline geleceğine, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir