AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıları değiştirmek

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek gerekebilir.

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, gelirinin de garanti altında olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı değiştirdiğini görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı değiştirmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın değiştiğini görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulur.

Kahve falında kılık değiştirmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir