Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek saygınlık göreceğine, batıl amele, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına işarettir.

Kahve falında sürekli ev değiştirmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında sürekli kıyafet değiştirdiğini görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli elbise değiştirmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı değiştirdiğini görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı değiştirmek birçok dertle muhatap olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top