AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında biriyle ayakkabı değiştirmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sevgisinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı değiştirdiğini görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasıyla ayakkabı değiştirmek dünyanın kendisine galip gelmesine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı değiştirmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sürekli ayakkabı değiştirmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları değiştirmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saç renginin değiştiğini görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir