AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle uyumak

Kahve falında birisiyle uyumak

Kahve falında birisiyle uyumak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında birisiyle uyumak gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında sevgiliyle birlikte uyumak kolaylık sağlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin uyuduğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini uyuduğunu görmek zamandan da kar edeceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan altında uyumak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin uyuduğunu görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bayanla uyumak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında cami uyumak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir