AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uyuduğunu görmek

Kahve falında birini uyuduğunu görmek

Kahve falında birini uyuduğunu görmek hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, helal ekmek yeneceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini uyuduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında yabancı bir adamla uyumak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kafasına göre birini bulacağına inanılır.

Kahve falında başka biriyle uyumak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında toprağın üstünde uyumak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında çok uyuduğunu görmek güzel günlerin sona ereceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yanında uyumak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında çukurda uyumak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda uyumak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle aynı yatakta uyumak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir