AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğini anlamanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği insanla uyumak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanla uyumak onları okula göndereceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek yüzlerin asılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın uyuduğunu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında insanların uyuduğunu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla uyumak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızla uyumak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle sarılıp uyumak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir