AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami uyumak

Kahve falında cami uyumak

Kahve falında cami uyumak sorunların çözüme kavuşturulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami uyumak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında cami içinde uyumak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret eder.

Kahve falında cami uyumak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, onun her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami avlusunda uyumak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle uyumak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle birlikte uyumak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin yanında uyumak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin uyuduğunu görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle uyumak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir