AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla uyumak

Kahve falında bir bayanla uyumak

Kahve falında bir bayanla uyumak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işarettir.

Kahve falında bir bayanla uyumak gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Kahve falında bir bayanla uyumak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında bayanda kıl görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir bayan görmek müjdeli bir haber alacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan ünlü görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Kahve falında ince bayan çorabı görmek yüksek bir makama geleceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bayandan evlenme teklifi almak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bayan görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir