AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle su içmek

Kahve falında birisiyle su içmek

Kahve falında birisiyle su içmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle su içmek gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Kahve falında gözeden su içmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastaya su içmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karışık meyve suyu içmek yarar getireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek suyu içmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında asitli su içmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dualı su içmek kısmetsizlik yaşayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tas içinde su içmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına inanılır.

Kahve falında sarımsaklı su içmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir