AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle savaşmak

Kahve falında birisiyle savaşmak

Kahve falında birisiyle savaşmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, kazancı arttıracağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle savaşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Kahve falında gemide savaşmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında böceklerle savaşmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle savaşmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerle savaşmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında evde savaşmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine inanılır.

Kahve falında robotla savaşmak aileyle iş yapmayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret eder.

Kahve falında birileriyle savaşmak insanların saygısının kazanılacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet eder.

Kahve falında savaşmak adam öldürmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir