AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle sarılmak

Kahve falında birisiyle sarılmak

Kahve falında birisiyle sarılmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle sarılmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Kahve falında ölen babaya sarılmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Kahve falında sarı sakal görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine sarıldığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babaya sarılmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulur.

Kahve falında birine sarılarak uyuduğunu görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, eşlerin boşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saçını sarı görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir