AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sarıldığını görmek

Kahve falında birisine sarıldığını görmek

Kahve falında birisine sarıldığını görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hasadının tarlasında kalacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında birisine sarıldığını gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında vefat eden birine sarılmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yunus balığı sarılmak kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk civciv görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çiş görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında ölen anneye sarılmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu sarı renk görmek keyfinin olmayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir