AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle kaybolmak

Kahve falında birisiyle kaybolmak

Kahve falında birisiyle kaybolmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle kaybolmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Kahve falında cüzdanın kaybolduğunu görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında karın içinde kaybolmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda kaybolmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kaybolduğunu görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında umrede kaybolmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasının kaybolduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında küpesi kaybolmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir