AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda kaybolmak

Kahve falında çamurda kaybolmak

Kahve falında çamurda kaybolmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayatından razı geleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurda kaybolmak gördüyseniz:

  • Daha fazla şey halledebilmek istiyorsanız, yalnız çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çamurda kaybolmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet eder.

Kahve falında kendinin kaybolduğunu görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir evde kaybolmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yolunu kaybetmek kaybolmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbuluda kaybolmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarının kaybolduğunu görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpenin kaybolduğunu görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir