AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, ününün çoğalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Kahve falında eşini kaybolduğunu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin kaybolduğunu görmek dertlerinin sona ereceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürürken kaybolmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Kahve falında kendini kaybolmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir binada kaybolmak çok sorunlu günler geçireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içinde kaybolmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sonradan da çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kaybolduğunu görmek düzeninin bozulacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir