AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle dans etmek

Kahve falında birisiyle dans etmek

Kahve falında birisiyle dans etmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dans etmek gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında sevdiğinle dans etmek iyileşeceğine, toparlanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında barda dans etmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla dans etmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalıkta dans etmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kocayla dans etmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla dans etmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Kahve falında zorla dans etmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir