AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgadan kaçmak

Kahve falında dalgadan kaçmak

Kahve falında dalgadan kaçmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kindar olacağına delalet eder.

Kahve falında dalgadan kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük dalgalardan kaçmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasından kaçmak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalardan kaçmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgadan kaçmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak icat yapacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz dalgalarından kaçmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dalgadan kaçmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalanan türk bayrağı görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir