AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını hamile görmek

Kahve falında ablasını hamile görmek

Kahve falında ablasını hamile görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, onu dinleyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında ablasını hamile gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Kahve falında ablasını hamile görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, variyetini çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abla hamile görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında hamile abla görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının hamile olduğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalettir.

Kahve falında ablanın hamile olduğunu öğrenmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, zenginliğinin süreceğine inanılır.

Kahve falında ablanı hamile görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ablanın hamile görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir