AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığı sarılmak

Kahve falında yunus balığı sarılmak

Kahve falında yunus balığı sarılmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin şifa bulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığı sarılmak gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında yunus balığına sarılmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığı sarılmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunusa sarılmak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi yunus balığı görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığı öpmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yunus balıklarıyla yüzmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir