AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kolye takmak

Kahve falında birisine kolye takmak

Kahve falında birisine kolye takmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine kolye takmak gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında parlak kolye takmak aradığı çareleri bulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kolye takmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt kolye takmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, zorlukların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu kolye takmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci kolye takmak dertlerin başlayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük kolye takmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir