AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bir şey almak

Kahve falında birisine bir şey almak

Kahve falında birisine bir şey almak aksiliklerin yaşanacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında birisine bir şey almak gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir şeyin içinde uçmak alınan borçların ödenemeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şey asmak büyük üzüntüler olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey gizlemek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak şeyler görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında eski bir şey almak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuya bir şey atmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet eder.

Kahve falında uçan bir şeye binmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir